OKULUMUZU TANIYALIM

Denizli Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi

Okulumuzu Niye Tercih Etmelisiniz?

Denizli Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi olarak en büyük amacımız yalnızca lise mezunu gençler yetiştirmek değil, girdikleri her türlü ortamda çevresindekilere ışık tutan, hayata hazır, hayatı aydınlatan, bizleri daha da ileriye götürecek gençler yetiştirmektir. Bu amaçla; okulumuzda öğrencilerimiz, geleceğe yetenekleri doğrultusunda hazırlanmaktadır.

Okulumuzdaki Program Türleri Nelerdir?

Okulumuzda; Resim, Müzik Programları uygulanmaktadır.

Okulumuzda Yürütülen Programlar

Pamukkale Üniv. İşbirliği protokolü, Sanayiodası işbirliği protokolü, Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı işbirliği protokolü. Erasmus Projemiz

Okulumuzu Niye Tercih Etmelisiniz?

Okulumuzun Eğitim Öğretim Şekli

Okulumuzda Normal Öğretim Yapılmaktadır.

Okulumuzun Öğrenci Türü (Kız-Erkek-Karma)

Okulumuzda karma eğitim yapılmaktadır.

Okulumuzun Pansiyon Durumu

Okulumuzda pansiyon bulunmamaktadır.

Okulumuzda Bulunan Alanlar

Okulumuzda 10 Resim atölyesi, 22 Müzik bireysel derslikleri , 10 Sınıf , 1 Çok Amaçlı Salon, 1 spor sınıfı , 1 kütüphane ve Amfi okulumuzda aktif olarak kullanılmaktadır.

Okulumuzda Uygulanan Alanlara Ait Dallar - Staj  Konsunda Bilgiler

Okulumuzda Dal ve Staj Uygulaması Yoktur.

Okulumuzda Mezun Olan Öğrencilerin İş Bulma Olanakları

Eğitim Fakültelerinin tercih eden öğrencilerimiz MEB e bağlı özel ve devlet okullarında öğretmen olarak çalışabilmekte,Güzel Sanatlar Fakültelerini tercih edip oradan mezun olan öğrencilerimiz pek tanınmış firmalarda tasarım alanında iş bulmakta –Bazı öğrencilerimiz akademik kariyer yapmaktaq-Bazı öğrencilerimiz sanatçı olarak kendi markaları oluşturmuş ve büyük başarılara imza atmıştı.Devlet opera ve balesinde sanatçı olarak görev yapan öğrencilerimiz vardır.

Okulumuzdan Yükseköğretime Yerleştirme Oranları

Yüksek öğretime öğrencilerimiz TYT + yetenek sınavı ile alınmakta olup %90 yerleştirme oranı vardır.

Okulumuzla İlgili Tanıtım, Yönlendirme ve İletişim İçin Telefon Numaraları

Tel               : 0(258) 373 51 69

e-mail         : 756257@meb.k12.tr

web adresi  : denizligsl.meb.k12.tr

Okula Kayıt Koşulları ve Kayıt İçin Gerekli Belgeler

Her yıl bakanlığımızca yayınlanan genelge hükümleri doğrultusunda kayıtlar yapılmaktadır.Okuluymuzun wep sitesinde ve sosyal medya kanallarında genelge hükümleri her yıl açıklanmaktadır.

Okulumuza Ulaşım İmkanları

Okulumuz Denizli'nin merkez ilçesi olan Merkezefendi'de bulunmaktadır. Kendi araçlarınızla gelebileceğiniz gibi, okulumuza Akkonak - Yeşilköy şehir içi dolmuşları ve 540 numaralı belediye otobüsleri ile ulaşabilirsiniz.

Okulumuzda Okutulan Dersler ve Ders Saatlerini Gösterir Çizelge

Talim terbiye kurulu 60 sayılı karar gereği; günlük 8 saat, haftalık 40 saat normal -müfredat gereği ihtiyaç durumunda ilave- dersler okutulmaktadır.

Yayın: 06.06.2020 - Güncelleme: 06.06.2020 15:46 - Görüntülenme: 1559