Şbt

Türkiye’deki sanat/tasarım eğitiminin gelişmesi ve yaygınlaşmasına, görsel sanatlar eğitimcisi yetiştirmede gösterdikleri üstün başarı ve hizmetlerden dolayı GÖRSED üyeleri tarafından 2023 yılı “YILIN GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİ ÖDÜLÜ”ne okulumuz öğretmeni Dr. Bahar BİLİCİ ÖZTÜRK layık görülmüştür.

Öğretmenler günümüzü kutladık.

Şbt

Kızılay tanıtımı ve Kızılay kan bağışı ile ilgili seminer ve dinleti için Kulüp öğretmenlerimiz Esra keçeci ve Beyza Tunç öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yılında rahmetle andık.

Şbt

Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy Okulumuz görsel sanatlar ve müzik bölümündeki öğrencilerimiz ile Denizli 100 yıl İl Halk kütüphanesi açılışında buluştu.

Şbt

Okulumuz Koro öğretmenimiz Sevgi UTMA Isparta'da müzik öğretmenlerine Koro yönetimi ve şefliği semineri verdi.

Şbt

Sevilen sanatçımız, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi eski mezunu Melek MOSSO'ya konser öncesi okulumuz adına ziyarette bulunduk. Öğrencilik yıllarından günümüze kadar geçen süreçler hakkında konuştuk. Kariyer günlerinde, Pop festivalinde, en kısa zamanda okulumuzu mutlaka ziyaret etmek istediğini söyledi. Samimiyetle geçen konuşma için kendisine teşekkürlerimizi sunuyor ve başarılar diliyoruz.

Şbt

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yapay Zeka ve Kodlama Festivali Etkinliği kapsamında “HDGSL Cumhuriyetimizin 100.Yılını Kodlarla Söylüyor” adlı Code Week etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz marşlarımızı kodlayarak seslendirmişlerdir. Etkinliğimizin tamamlanması ile okulumuz Code Week Sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen Fizik öğretmenimiz Atike Buket Serdaroğlu'na ve işitme öğretmenlerimiz Akın Eren'e ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. #Codeweek2023  #YapayZeka  @CodeWeekEU @CodeweekTurkiye

Şbt

Okulumuz Resim öğrencileri tarafından Cumhuriyetimizin 100.Yılında 100 eser sergisi. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Şbt

Cumhuriyetimizin 100. yılında büyük bir coşkuyla CUMHURİYET BAYRAMIMIZI kutladık. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri valiliğin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı yürüyüşüne katıldı.

Şbt

Merkezefendi Belediyesi'nin Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen düzenlemiş olduğu Resim Yarışmasında BAŞARI ÖDÜLÜ kazanan Süeda Ceylan, Ceylin Öz, Başak Başer öğrencilerimizi tebrik öğrencilerimiz ödüllerini Belediye Başkanı sayın Şeniz DOĞAN dan teslim aldılar.

Şbt

29 Ekim 2023 100 .yılında saat 20 .30 da okulumuzda MODAO Orkestrası ve korosu eşliğinde cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamaya devam ettik.

Şbt

Resim bölümü öğrencilerimizin hazırladığı cumhuriyetimizin 100 .yılında 100 eser çalışmaları.

Şbt

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlamaları kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman ZOLAN'ı ağırladık. Baskanımızın bayrak hediyesi ile kutlamalar devam etti.