2. DÖNEM BAŞI YAPILACAK SORUMLULUK SINAVI DUYURUSU

Kas

GELENEKSEL 8. PİYANO FESTİVALİ BAŞVURU SÜRESİ 08 KASIM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR UZATILDI.

Kas

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ GELENEKSEL 8. PİYANO FESTİVALİ DUYURUMUZ

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi  1.Dönem 1. Sınav Programı ektedir.

Ekm

DEĞERLİ VELİLERİMİZ!

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BOYUNCA ÖĞRETMENLERİMİZLE GÖRÜŞMEK İSTEYEN VELİLERİMİZ, YAYINLANAN PROGRAM DAHİLİNDE ÖĞRETMENLERİMİZLE GÖRÜŞMEK İÇİN, AŞAĞIDA BELİRTİLEN GÜN VE SAATLERDE OKULUMUZA GELEBİLİRLER.

27/09/2023 TARİHLİ EK YETENEK SINAV SONUÇLARI

Eyl

27 EYLÜL 2023 TARİHLİ MÜZİK ALANI AÇIK OLAN KONTENJANLARA EK YETENEK SINAVI SAATLERİ VE GİRECEK ÖĞRENCİ İSİMLERİ

Eyl

Destekleme Yetiştirme Kursları Kurs Merkezi olan okulumuzda 23 Eylül 2023 Cumartesi günü kurslarımız başlıyor. Kurs listelerinde ismi olmayan öğrencilerimiz tercihlerine bağlı olarak gitmek istedikleri kursların öğretmenlerine isimlerini manuel yazdıracaklardır.

SORUMLULUK SINAVI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Tem

Yetenek Sınavlarına girecek öğrencilerin Randevu tarih ve saatleri yayınlanmıştır.

Tem

HAKKI DEREKÖYLÜ  GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 10-16 TEMMUZ 2023 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK YETENEK SINAVI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Nis

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'na (İOKBS) girecek öğrencilerin de bulundukları sınıfların birinci dönem müfredat ve kazanımlarından sorumlu olacağını açıkladı.

6 Nisan 2020 15:41 Daha önce 25 Nisan 2020'de yapılması planlanan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) koronavirüs önlemleri kapsamında 6 Haziran 2020'ye ertelendi.   İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'na 5. sınıftan 11.sınıfa kadar olan seviyelerdeki öğrenciler katılabiliyor. Bu sınava girecek öğrenciler de sınavın kapsamı hakkında tereddüt yaşıyorlardı.   Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bunun üzerine yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Bu sınava girecek öğrencilerimiz de bulundukları sınıfların birinci dönem müfredat ve kazanımlarından sorumlu olacaklar. Ayrıca bu sınava girecek 10. ve 11.sınıf öğrencilerimiz 9. sınıfın tüm müfredatından sorumlu oluyorlardı. Bu kapsamı da daralttık ve 10. ve 11.sınıf öğrencilerimiz de sadece 9. sınıfın birinci dönem müfredat ve kazanımlarından sorumlu olacaklar."