DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi

Sinan DEMİRCAN - Okul Müdürü

Sinan DEMİRCAN 24 Mayıs 1977 yılında Adana’nın Yumurtalık ilçesinin Kaldırım Kasabasında  doğdu. İlk, öğrenimini kaldırım kasabasında tamamlayan Sinan DEMİRCAN, Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesinden 2000  yılında mezun oldu ve aynı yıl Hatay’da öğretmenliğe başladı. Batman ve Denizli’de farklı okullarda müdür yardımcılığı, müdür başyardımcısı ve okul müdürlüğü görevlerini yapmış ve halen Denizli’de okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Çeşitli ulusal ve uluslararası  dergide makalesi olan , 2013 yılında Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Alanında yüksek lisansını, 2024 yılında Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünü tamamlayan Sinan DEMİRCAN evli ve 2 çocuk babasıdır.