Şbt

Okulumuzun çok sesli korosu Cumhuriyetimizin ilk 100.yılında Cumhurbaşkanlığı Senfoni orkestrası eşliğinde okulumuzu temsil ettiler.

Şbt

Öğrencilerimiz Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen “Devrimleri ile Sonsuza Kadar Atatürk ve Cumhuriyet” sergisine katıldı ve sonrasında Pamukkale Filarmoni Derneği işbirliğiyle düzenlenen Viyolensel Resitali’ni dinlediler.

Şbt

Müzik bölümü öğrencilerimizle Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Hacettepe Güzel Sanatlar fakültesine gezi düzenledik.

Şbt

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Durmuş Akalın a "Cumhuriyetin kazanımları" adlı konferans için teşekkür ederiz.

Şbt

Denizli İl Milli Eğitim Ölçme ve Değerlendirme Şube Müdürlüğü tarafından Ortak sınavlar ile ilgili sorular ve Ölçme Değerlendirme sistemi tanıtıldı.

Şbt

Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi 12. Sınıf Resim bölümü öğrencileri Kömürcüoğlu Uluslararası Taş Heykel Kolonisini ziyaret etti. Hem oradaki sanatçıların canlı performanslarını izlediler, hem yapılmış heykelleri inceleme fırsatı buldular.

Şbt

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü için hazırlanan çalışma için Sivil savunma ve afet kulübüne teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesine yeni katılan 9. sınıf resim bölümü öğrencilerimiz ve Felsefe Kulübü öğrencilerimiz ile UNESCO dünya mirası listesinde bulunan Antik Çağın önde gelen mimarlık, sanat ve heykeltraşlık merkezlerinden biri olan Aydın'daki Afrodisyas antik kentine kültür ve eğitim gezimizi gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz kermesini koordine eden öğretmen öğrencilerimize, katkı sağlayan velilerimize, katılım saglayan öğrenci, öğretmen ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı ve veli toplantısını yaptık. Yoğun katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

#erasmusdays günleri düzenledik.

Şbt

Okulumuz velilerine Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik şube müdürlüğü tarafından NARKO rehber sunumu yapıldı.

Şbt

Sevilen sanatçı Zeynep Casalini okulumuzu ziyaret etti.

Şbt

11.ve 12.sinif Akademik gelişmeleri takip etmek ve kazanımları değerlendirmek için kazanım değerlendirme sınavını yaptık.

Şbt

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Dr.Emre Çalışkan okulumuzu ziyaret etti.